Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaGenel Merkez HaberlerSENDİKAMIZDAN ÜST ÜSTE HUKUKİ KAZANIMLAR

SENDİKAMIZDAN ÜST ÜSTE HUKUKİ KAZANIMLAR

OGMAtama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine dayanılarak yapılan Rotasyon işlemlerindeZonguldak iline sürgün edilen Sendikamız Önceki Genel Başkanlarından Yücel GÜLlehine  “atama döneminde açık ve ihtiyaç olan birimlerin gösterilmediği, dahaaz puana sahip personelin istediği yerlere atandığı, bulunduğu yerde 10 yıllıkgörev süresini doldurmadığı” gerekçesiyle açtığımız iptal ve yürütmesinindurdurulması talepli davada Ankara 1. İdare Mahkemesi “YÜRÜTMENİN DURDURULMASINA” karar vermiştir. (YD Kararı)

 

Yine;Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde teknik şef olarak görev yapmakta olanüyemiz Kenan DEMİRTAŞ’ın “babasınınrahatsızlığı nedeniyle kullanmakta olduğu 3 aylık refakat izninin bitimindenitibaren 3 ay daha refakat izni verilmesi yönündeki talebinin reddine dair24.07.2014 tarih ve 2221 sayılı davalı idare işleminin; hukuka aykırı olduğu”gerekçesiyle açtığımız iptal ve yürütmenin durdurulması talepli davada Şanlıurfa1. İdare Mahkemesi “YÜRÜTMENİN DURDURULMASINA”karar vermiştir. (YD Kararı)

 

AyrıcaGaziantep Bölge İdare Mahkemesine yapılan “yürütmeyi durdurmaya itiraz” talebide Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından “RED” edilmiştir. (RED Kararı)

 

Konu ile ilgilimahkeme kararlarına sendikamız Web Sitesi Hukuk menüsünün “Kazanılan Davalar”kısmından ulaşılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS