Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaANKARA ŞUBEANKARA - EĞİTİM ÇALIŞMASI

ANKARA – EĞİTİM ÇALIŞMASI

28Şubat 2015 cumartesi günü Şubemizin 2. Şube Meclisi Toplantısı ve 1. DönemÇalışma Programı kapsamında “İletişim Becerileri Ve Öfke Kontrolü” Konulueğitim çalışması yapıldı.

“İletişim Becerileri Ve ÖfkeKontrolü” Eğitim Çalışması

Şubemizin 2015 yılı 1.Dönem  Çalışma Programında da yer aldığı üzere, Şube Meclis toplantımızlaaynı gün aynı yerde eğitim çalışmasının yapılması kararı gereği 28 ŞubatCumartesi günü Elektrik Mühendisleri Odası toplantı salonunda “İletişimBecerileri ve Öfke Kontrolü” konulu bireğitim çalışması yapılmıştır.

Katılımın ve ilgininoldukça yüksek olduğu Eğitim çalışmasının sunumunu Psikolojik DanışmanReyhan ERDOĞAN  gerçekleştirmiş olup katılanların tamamına yakınındanbaşarılı ve verimli bir çalışma olduğu şeklinde çok olumlu tepkiler alınmıştır.

Önümüzdeki süreçtedeğişik konularda eğitim çalışmalarına devam edilecektir.

 

Ankara Şube 2. Şube Meclisi Toplantısı Yapıldı.

 

Şube yönetimince,yapılan çalışmaları içeren faaliyet raporu sunulmuş ve çalışmalardeğerlendirilmiştir. Şubemize ait dönemsel programlar ile çalışmalarplanlanmış, işyerlerinde sendikal faaliyetlerin daha etkin yürütülebilmesi içinçalışma gruplarının oluşturulması kararlaştırılarak bu konuda şube yönetimineyetki verilmiştir.

İş yeri sorunlarıdeğerlendirilerek bu sorunların çözümü için sendikamız Genel Meclisine sunulmaküzere TİS taleplerimiz belirlenmiştir.

Ayrıca Sendikamız GenelMeclisine şubemiz adına katılacak Üyelerin seçimi yapılmıştır.

 

Şube Yönetim Kurulu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS