Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaMUĞLA ŞUBEMUĞLA ŞUBE MECLİS TOPLANTISI VE “NEDEN? NASIL? SENDİKA VE ÖRGÜTLENME” EĞİTİMİ YAPILDI

MUĞLA ŞUBE MECLİS TOPLANTISI VE “NEDEN? NASIL? SENDİKA VE ÖRGÜTLENME” EĞİTİMİ YAPILDI

Muğla Şube olarak 07 Mart 2015 günü Muğla da organize edilen Şube meclis toplantısı ve “Neden ? Nasıl ? Sendika Ve Örgütlenme” eğitimi gerçekleştirildi. Aydın,  Muğla, Denizli,Antalya illerinden temsilci ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen eğitime 60 kişi katıldı. Aydın ilinden katılan arkadaşlar sabah kahvaltılarını yol kahvesinde aldıkları çay eşliğinde yaparak yapılacak olan eğitim ve toplantı hakkında sohbet etme fırsatı buldular.

Sabah 10 da başlayan Toplantımızın öğleden önceki oturumunda Erkan AYDOĞANOĞLU 3 saat boyunca Sendika örgütlenmemizde hangi enstrümanlardan yararlanmamız gerektiğini, Türkiye ve dünyada sendikal örgütlenmenin biçimsel durumunu, Örgütlenmemizi yaparken iş yerlerinde çalışanlara yönelik yaklaşım yanlarımızı ve çalışanlarla yan yana omuz omuza gelirken hangi gerçekleri nebiçimde sunacağımız konusunda interaktif bir sunum yaptı. Aynı eğitimi 2014 yılı içersinde Aydın ve Antalya İl temsilciliklerinde gerçekleştirmiştik; Muğla İlinde ilk defa gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve hazzını hep birlikte yaşadık.

Öğleden sonra 13.30 başlayıp 17.30 da biten oturumumuzda Şube Başkanımız 3 aylık çalışmalarımız hakkında bilgi verdi ve ardından şube meclisi gündemi çerçevesinde divan seçerek gündemdeki maddeleri görüştük.  Görüşülen gündem maddeleri neticesinde Şubemizin ve Genel meclisin önüne konulan konu ve çözüm önerileri belirlendi. Genel Meclise katılmak üzere; 3 aday arasından yapılan oylama sonucunda 2 üye seçimi yapılarak toplantı sona erdirildi.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS