Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaMUĞLA ŞUBEMUĞLA ŞUBE İŞ YERİ ZİYARETELRİNİ PLANLADIĞI ŞEKİLDE AKSATMADAN SÜRDÜRÜYOR

MUĞLA ŞUBE İŞ YERİ ZİYARETELRİNİ PLANLADIĞI ŞEKİLDE AKSATMADAN SÜRDÜRÜYOR

Muğla şube olarak Her yıl 6 şar ay olarak planladığımız iş yeri ziyaretlerinin 2015il 6 aylık kısmı Planladığımız şekilde devam etmektedir. Daha Önceki Yıllarda Muğla, Aydın, Denizli illerindeki iş yerleri olan şube çalışma bölgemiz Genel kurul öncesi Antalya Şubenin kapatılması neticesinde Antalya, Budur, Isparta illerinin dahil olması ile 6 ile çıkmıştır. Daha önceki yıllarda sürdürdüğümüz çalışma biçimini ve tecrübelerimizi 6 il çerçevesinde yeniden değerlendirerek Genel kurul sonrası 2014 yılı içersinde acilen Antalya, Burdur, Isparta ilerinde MYK üyemiz  Dr. Zeki OYMAK,Aydın il temsilcimiz Orman Mühendisi Sadık YILMAZ ve Muğla(3 kişi), Aydın(2kişi), Denizli(2 kişi) İllerinde çalışan Şube Yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile planlı ve programlı bir şekilde 2 şer kişilik ekipler halinde ziyaretler gerçekleştirdik. 5 er günlük sürelerle4 defa gerçekleşen bu ziyaretlerde durum tespiti yaparak,  yereldeki üyelerimizi aktif hale getirip iş veİl temsilciliklerini oluşturmaya çalıştık.

2014Yılı iş yeri ve il ziyaretlerimiz neticesinde edindiğimiz pratiklerdoğrultusunda örgütlenmenin en sağlıklı ve doğru bir şekilde iş yerlerinde veiş yerlerinden yukarıya yapılacağına bir defa daha görmemiz sonucunda; iş yeritemsilciliklerimizi ve Antalya, Denizli İl temsilciliğimizi oluşturduk.Oluşturulan Antalya, Denizli İl temsilciliklerini de 2015 yılı ilk 6 aylık örgütlenmeve iş yeri ziyaret programına dahil ederek çalışmalarımızı başlattık.

2015yılı başında başlayan “örgütlenme ve iş yeri ziyareti” programı çerçevesindeoluşturduğumuz 2 şer kişilik ekipler halinde her hafta 5 ilçede eş zamanlıMuğla,  Aydın,  Denizli, Antalya illerinde Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile İl ve İş Yeritemsilcilerinin katıldığı iş yeri ziyaretlerinde bulunduk. Ayda birde Burdur ilindekiiş yerlerine,  Aydın İlinde ikamet edenşube yönetim kurulu üyeleri,  Antalyailindeki İl temsilciliğine Muğla ilinden, Denizli İlindeki il temsilciliğineAydın ilinden şube yönetim kurulu üyeleri destek vererek iş yeri ziyaretlerigerçekleştirmiştir. 24 mart 2015 gününe kadar 2015 yılı Şube programıçerçevesinde 6 ilde eş zamanlı hafta bir defa 50 gün 50 ayrı ilçedeki işyerlerine ziyaret yapılmıştır.

2015yılı programı çerçevesinde Aydın Karacasu ve Kuyucak ilçe Gıda Tarım veHayvancılık Müdürlüğüne yapmış olduğumuz ziyarette sendika dergimiz,bildirilerimiz çalışanlara dağıtılarak göreve yeni başlayan çalışanlara sendikave sendikamız hakkında bilgi verildi. Hukuki yardım talebinde bulunançalışanlara bilgilendirme yapılarak konuları hakkında hukuki süreç anlatılıpdilekçe hazırlığı yapıldı. TARGEL çalışanlarının son zamanlardaki gündemi ileilgili bilgilendirme yapıldı. Diğer sendikalardan istifa etmek isteyenlereistifa formu verildi. Sendikamıza üye olmak isteyen 2 kişi üye yapıldı.  Aynı gün eş zamanlı olarak Şube programımızçerçevesinde Muğla, Denizli, Antalya İllerinde de iş yeri ziyaretlerigerçekleştirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS