Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGenelGerici Faşist Saldırıyı Lanetliyoruz.!

Gerici Faşist Saldırıyı Lanetliyoruz.!

Baskıcı gerici iktidar bloğunun bize önümüzdeki günlerde ve aylarda yaşatacağı korku filminin bir fragmanı daha dün Kocaeli ilimiz İzmit ilçesi Yahya Kaptan Mahallesi’nde gördük. Sendikamız Tarım Orkam-Sen Temsilcisi ve dört arkadaşına parkta alkol aldıkları iddiasıyla polis eşliğinde faşist gruplar tarafından saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda Kocaeli İl Temsilcimiz ve arkadaşları darp edilmiştir. Arkadaşlarımız çeşitli yerlerinden yaralanmış ve olay sonrası darp raporu almışlardır.

Ülkemizi karanlık bir çıkmaza sürüklemeye çalışan AKP- MHP faşist bloğu kendi gibi olmayan tüm kesimlere saldırı ve baskı politikası uygulayarak toplumun yaşam tarzına her alanda müdahale etmekte ırkçı, cinsiyetçi, gerici bir yaşamı tüm topluma dayatmaktadır. Bizler bu baskılara yabancı değiliz. Bu baskı rejimine dün olduğu gibi bugünde direneceğiz. Tarım Orkam-Sen olarak arkadaşlarımıza yapılan bu saldırılarla ilgili hukuki tüm girişimlerde bulunacağımızı ve olayın takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Saldırganlardan hesap sorulmalı ve tüm saldırganlar yargı önüne çıkarılmalıdır. Demokratik kamuoyunun dikkatinin bu konu üzerinde olması; bu saldırıların tekrarlanmaması için elzemdir. Tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor, beraber olduğumuzu belirtiyoruz.

Bu tip gerici faşist yaşama karşı; Tarım Orkam-Sen olarak dayanışma ile duruyoruz ve bu ülkede özgür demokratik yaşamı savunacağız ve bir gün kuracağız.

TARIM ORKAM-SEN
MERKEZ YÖNETİM KURULU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER