NBA Jersey Sale Top Player Jersey Jacob deGrom Jersey Shop By Team Jersey Jose Altuve Jersey Manny Machado Jersey Mookie Betts Jersey St. Louis Cardinals Jersey Freddie Freeman Jersey Toronto Blue Jays Jersey Yadier Molina Jersey Javier Baez Jersey Cody Bellinger Jersey Boston Red Sox Jersey Milwaukee Brewers Jersey Cody Bellinger Jersey Seattle Mariners Jersey Jacob deGrom Jersey Boston Red Sox Jersey Washington Nationals Jersey San Francisco Giants Jersey Jacob deGrom Jersey Los Angeles Dodgers Jersey Jose Altuve Jersey Cleveland Indians Jersey Minnesota Twins Jersey Chicago Cubs Jersey Oakland Athletics Jersey New York Yankees Jersey Milwaukee Brewers Jersey Bryce Harper Jersey

“İşimi Geri İstiyorum” Eyleminde Gözaltına Alınan Üyelerimiz Derhal Serbest Bırakılmalıdır! – Tarım Orkam Sen
Ana Sayfa KESK Haberler “İşimi Geri İstiyorum” Eyleminde Gözaltına Alınan Üyelerimiz Derhal Serbest Bırakılmalıdır!

“İşimi Geri İstiyorum” Eyleminde Gözaltına Alınan Üyelerimiz Derhal Serbest Bırakılmalıdır!

OHAL keyfiliği ile haksız, hukuksuz şekilde gerçekleşen ihraçlara karşı, Konfederasyonumuz ve Ankara Şubeler Platformunun kararıyla ESM Ankara şubelerinin çağrısıyla işyeri önünde “İşimi Geri İstiyorum” eylemi gerçekleştiren sendikalarımız üyelerinden Yağmur Dönmez, Ömer Faruk Kök, Volkan Yaramış, Murat Çeşme, Özden Kaya, Volkan Sevinç, Mahmut Konuk, Veli Saçılık, Gizem Özkan, Songül Doğan, Songül Kantar, Girayhan Sarıgül, Aslı Han, Özgür Ünlü Önen, Perihan Pulat, Serhat Ağbaba ve Gizem Yağmur gözaltına alınmışlardır.

Gözaltı işlemi ihraçlar gibi keyfi ve hukuksuzdur. Arkadaşlarımız temel hak ve özgürlüklerini kullanmış, işlerine geri dönme gibi çok insani bir talepte bulunmak için işyerleri önünde tamamen demokratik bir eylem yapmışlardır.

Demokratik, meşru ve haklı eylemlere karşı gözaltı, tutuklama vb. baskılarla yıldırma, engelleme politikalarından vazgeçilmeli, gözaltına alınan üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır.

Exit mobile version