NBA Jersey Sale Top Player Jersey Jacob deGrom Jersey Shop By Team Jersey Jose Altuve Jersey Manny Machado Jersey Mookie Betts Jersey St. Louis Cardinals Jersey Freddie Freeman Jersey Toronto Blue Jays Jersey Yadier Molina Jersey Javier Baez Jersey Cody Bellinger Jersey Boston Red Sox Jersey Milwaukee Brewers Jersey Cody Bellinger Jersey Seattle Mariners Jersey Jacob deGrom Jersey Boston Red Sox Jersey Washington Nationals Jersey San Francisco Giants Jersey Jacob deGrom Jersey Los Angeles Dodgers Jersey Jose Altuve Jersey Cleveland Indians Jersey Minnesota Twins Jersey Chicago Cubs Jersey Oakland Athletics Jersey New York Yankees Jersey Milwaukee Brewers Jersey Bryce Harper Jersey

VETERİNERLİK HİZMETLERİ SAĞLIK SINIFI HİZMETLERİDİR! SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR! | Tarım Orkam Sen
Pazar, Mayıs 19, 2024
Ana SayfaSLIDERVETERİNERLİK HİZMETLERİ SAĞLIK SINIFI HİZMETLERİDİR! SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR!

VETERİNERLİK HİZMETLERİ SAĞLIK SINIFI HİZMETLERİDİR! SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR!

Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun İlkadım Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde çalışan Veteriner Hekimler Funda Demirci, Hüseyin Demirtaş, Abdulkadir Şimşek Resmi Veteriner Hekim olarak arıcılık desteklemeleri kontrolünde görevlendirilmiştir. Çalışma arkadaşlarımız kamu bütçesi kaynaklarının verimli ve doğru kullanılması için denetleme ve  “Koruyucu Hekimlik” çerçevesinde halk sağlığının korunması amacı ile halkın sağlıklı güvenilir  tüketebilmesi amacıyla, kanun ve yönetmelikler çerçevesinde özverili ve itinalı bir şekilde görevini yaparken; desteklemeye uygun olmayan kovanlara müsaade etmediği için; İşletme sahibi tarafından sözlü ve fiziki şiddete maruz kalarak darp edilmiştir. Veteriner Hekim arkadaşlarımıza çirkince gerçekleşen bu şiddet olayını sendika merkez yönetim kurulu olarak KINIYORUZ!

Veterinerlik hizmetleri, kontrol ve denetim hizmetlerimiz çerçevesinde Tarım ve Orman Hizmet Kolunda çalışan kamu emekçileri; tarladan, ahırdan ve sucul alanlardan soframıza gelene kadar halkın sağlıklı gıda tüketmesi için çalışıyorlar.

Bu olaydan öncede Tarım ve Orman bakanlığı çalışanlarına sonucu ölümle de biten birçok sözlü, fiziki ve silahlı saldırı gerçekleşmiş olmasına rağmen caydırıcı önlemlerin alınmadığı ve adalet sisteminin yetersiz/duyarsız kalındığı ortadadır. En son yaşanan bu olayda Veteriner Hekim arkadaşlarımıza yapılan saldırıyı kınıyor olayın her aşamasında yanlarında ve takipçisi olacağımızı, zanlıların gerekli hukuki cezayı alması için takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.

Hükümeti bundan sonraki süreçte görevini yerine getirmeye, Sağlıkta Şiddet Yasası’na Veteriner Hekimlerinde dahil edilmesinin önemini kavramaya, tüm kamu görevlilerinin korunması için acil önlem almaya davet ediyoruz. 08/05/2024

TARIM ORKAM-SEN MERKEZ YÖNETİM KURULU

 

 

YAŞASIN ÖRGÜTLÜ MÜCADELEMİZ!                          

YAŞASIN TARIM ORKAM- SEN!

YAŞASIN KESK!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER