Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaSAMSUN ŞUBESAMSUN ŞUBE 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

SAMSUN ŞUBE 7. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

Sendikamız Samsun Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu tamamlayarak Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurullarını oluşturdu. Tek liste ile yapılan seçim sonucunda, Samsun Şube yeni Yürütme Kurulu; Mehmet Şerif GÜLER, Ergin TURAN, Erdem AVCI, Gönül KARATAŞ, Tarık BİRİKKEN, N. Mehtap ÖZDEMİR ve Arif AYDIN’ dan oluştu.

 

Tarım Orkam- Sen Samsun Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu, Merkez Yürütme Kurulundan Genel Örgütlenme Sekreteri Cemil AKAR, KESK’ e bağlı farklı İş kollarının Şube Başkanları, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımıyla 11 Ocak 2019 tarihinde Samsun TES-İŞ şube binasında gerçekleştirildi.

Genel Kurul, Samsun Şubemizin 3 yıllık faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterisinin ardından başladı.

Genel Kurul`un açılış konuşmasını Samsun Şube 6. Dönem Yürütme Kurulu Başkanı Ali TÜRKSAL yaptı. Konuk konuşmalarından sonra, Çalışma Raporu, Mali Rapor ve Denetleme Kurulu Raporları sunuldu ve aklandı.

Delegasyonun oyları ile aklama işlemi gerçekleştirildikten sonra Divan Başkanı Cemil AKAR, tüm adaylara başarılar dileyerek görevi Yüksek Seçim Kuruluna devretti ve seçime geçildi.

Tek liste ile girilen seçimlerin sonucunda; 42 geçerli oy’un tamamını alan adaylar kazandı. Samsun Şube yeni yürütme Kurulu; Mehmet Şerif GÜLER, Ergin TURAN, Erdem AVCI, Gönül KARATAŞ, Tarık BİRİKKEN, N. Mehtap ÖZDEMİR ve Arif AYDIN’ dan oluştu. Mustafa Kaymaz, Berker ŞAHİN, Mehmet GÜLTEKİN, Mehmet DEMİRBAŞ, Cihan YÜCESOY, Onur BAL ve Sinan AKGÜN de Yürütme Kurulu yedek üyesi olarak seçildiler.

Günsel YETİK ERLİK, Ali TÜRKSAL, Erdem BAŞ Denetleme Kurulu üyesi, Haşim ALTUNSOY, Adnan ÖZSOY, Hacı Ali ALBAYRAK Denetleme Kurulu yedek üyesi olarak seçilirken,

Ayşegül GÜLER, Sefa CILAZ, Adem KOÇAK Disiplin Kurulu Üyesi, İlhan ÖZTÜRK, Gökhan AKBAY, Birgül VAR Disiplin Kurulu yedek üyesi olarak seçildiler.

Samsun Şubemizin Genel Kuruluna katılarak destek ve katkılarını esirgemeyen üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyor, Şube Yürütme Kurulu, Şube Denetim Kurulu, Şube Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeliklerine seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS