Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Ana SayfaGenel Merkez HaberlerTARIM ORKAM-SEN YENİ BİR MÜCADELE YILINA ADIM ATTI!

TARIM ORKAM-SEN YENİ BİR MÜCADELE YILINA ADIM ATTI!

Emek, barış, demokrasi ve özgürlükler mücadelesinde bir yılı daha geride bıraktık.  Geride bıraktığımız yıllarda kamu emekçilerinin sendikal hak ve özgürlük mücadelesini yılmadan sürdürdük. Ancak henüz taleplerimize ve mücadelemize denk düşen kazanımların olmadığı da bir gerçekliktir. Bu dönem boyunca AKP hükümeti ve geçmiş iktidarlar emek karşıtı politikalarını ısrarla sürdürmüşlerdir.

Ülkemizde ve dünyada önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreçten geçiyoruz. AKP iktidarı yeniden hükümet olmanın verdiği güçle emek, demokrasi ve barış güçlerine karşı saldırılarını yoğunlaştırarak sürdürmektedir. Çalışma yaşamından toplumsal yaşamın tüm alanlarına kadar yoğun saldırılar gündemde ki yerini koruyor. Barış hala tüm halkların ortak özlemi olamaya devam ediyor.

Tarım Orkam-sen olarak bütün bu gelişmelerin bilinci ve sorumluluğuyla yeni bir mücadele yılına adım atıyoruz. Yirmi yıla yaklaşan mücadelemizde bugüne kadar emeğe geçen mücadele arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Bundan sonrada emeğin, barışın, demokrasinin ve özgürlüklerin mücadelesini kararlılıkla sürdürme azmini göstereceğimizin bilinmesini isteriz. 05.09.2011

TARIM ORKAM-SEN

GENEL MERKEZİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KESK HABERLER

engage in videoATL@LAD Gm3: Mattingly upon Puigutes effect inside NLDS